Vuokrattavat tuotteet

Juhlien kunkku! Party Cooler on parhaimmillaan täynnä juhlien juotavaa!  Upea mustan värinen cooler, jonka tilavuus on 50 litraa ja lämpötila sisältä n.2-10'C. Sisällä korirakenne, jonka avulla juomien täyttö on mahdollisimman helppoa. Alla pyörät liikuttamisen helpottamiseksi. Halkaisija 442 mm ja korkeus 855 mm. Huom! Saatavana meiltä myös 75-litraisena, halkaisija 442 mm ja korkeus 1165 mm.

Varaa juhliisi mukaan perinteinen perkolaattorikeitin. Tämä 10 litran malli tuottaa alle tunnissa n.50 kupillista todella mainiota pannukahvia.  Aineet sisään ja virta päälle, ihanan helppoa...

Muista myös vedenkeitin. Kaikki eivät juo kaffetta, teenjuojiakin löytyy. Tällä vedenkeittimellä lämmität kerralla max.15 litraa vettä. Riittääkö!?

Tynnyrijääkaappi, 50 litraa


27€/vrk

Tynnyrijääkaappi, 75 litraa


30€/vrk

Perkolaattori-kahvinkeitin, 10 litraa


20€/vrk

Vedenkeitin, 15 litraa


18€/vrk

Juoma-annostelija kahdella 8 litran säiliöllä. Mehulla tai vaikka boolilla täytettynä, valinta on sinun! Molemmat voi täyttää tietenkin eri juomilla. Säiliöiden keskellä putkilot, jotka voit täyttää kylmällä vedellä tai jääpaloilla pitääksesi juomasi viileänä. Säiliöt varustettu omilla hanoilla ja alla valuma-allas jos joku nyt sattuu hiukan juhlan tuiskeissa ohi juomaa päästämään...

Kunnon saksalainen jääpalakone. Pieniä, keskikokoisia tai isoja jääpaloja, sinä päätät. Tuottaa noin 70 jääpalaa tunnissa. vuorokausituotto jopa 12kg! Eiköhän sillä jo saataisi jäätävät bileet aikaiseksi!

No mitä tästä sen enempää, kaikki sen tietää, se on videotykki! Tämä vehje yhdistettynä tietokoneeseen kera meidän karaokevehkeidemme loppuillan virtuoosit olkaa valmiina hoilaamaan sydämenne kyllyydestä! Sisältää myös mukana tulevaan kaukosäätimeen integroidun laserosoittimen jos tätä haluaa esim. esitelmäkäytössä käyttää...

Juoma-annostelija, 2x8 litraa


30€/vrk

Jääpalakone


30€/vrk

Videotykki


18€/vrk

Klassikko! BeamZ-savukone tuottaa 75 kuutiota savua minuutissa! Koneen saat tietenkin valmiiksi savunesteellä täytettynä. Ja jos bileet jatkuvat useankin päivän niin lisänestettä saa mukaan tarvittaessa, kohtuullista korvausta vastaan. Sisältää kauko-ohjaimen, 3m johdolla. Todella helppokäyttöinen masiina, suosittelemme...

Loistava diskotehostesetti pieniin ja keskisuuriin bileisiin! Sisältää 150W strobovalon, Led moonflower-valotehostekoneen ja  Apollo multipoint -tehostelaserin. Nämä kaikki saa säädettyä tiettyyn nopeuteen  tai jopa ääniohjaukseen. Onks tääl bileet!?

Sanoiko joku karaoke? Erä erilaisia karaokevahvistimia ja mikrofoneja, ja tietenkin tarvittavat johdot. Näistä saadaan varmasti hyvä setti sorvattua juuri sinun tarpeisiisi. Muista myös vuokrata meiltä kunnon kaiuttimet! 

Diskopallo, tuo kirsikka kakun päälle. Motorisoitu pyörivä 30cm halkaisijaltaan oleva peilipallo led-valaistuksella. Valot kokoa ajan päällä tai musiikin tahtiin välkkymään. On se hieno!

Savukone


28€/vrk

Diskovalosarja


25€/vrk

Karaokevahvistimet ja mikrofonit 


n.30€/vrk (riippuu sovitusta kokoonpanosta)

Motorisoitu diskopallo


13€/vrk

Fenton  karaoke-PA-kaiutinsetti nostaa basson ja esityksen viihdearvon aivan uudelle tasolle. Laite sopii hyvin aloittelijan käyttöön, sillä se on heti valmis kytkettäväksi verkkovirtaan. Tarvitset vain audiolähteen, kuten MP3-soittimen tai kännykän, sekä mikrofonin. 16cm (6") basso, sekä piezo-diskantti, joten se sopii hienosti sekä koti-illanviettoihin, että hiukan isompiinkin kotibileisiin. Laitetta on helppo kuljettaa mukana, sillä siinä on kantokahvat, kromatut metallisuojatut kulmat ja vinyylipäällyste.

Malone PA-kaiutinpari erinomaisilla ääniominaisuuksilla. 2x 200 W RMS-teholla, sopii hyvin juhliin ja pieniin yleisötilaisuuksiin. Kyllä näistä lähtee! 20 cm (10") subwoofer bassorefleksirakenteella ja torvidiskantilla takaa tunnelmallisen ja voimakkaan basson ja tekee soundista elämyksen. Tuotteessa on suojakulmat, huopa ja suojaverkko, joten sen voi sijoittaa myös lavalle. Helppo kuskata yläpuolella sijaitsevan tankokahvan kautta. Sopii testatusti yhteen meiltä myös saatavien vahvarien ja mikkien kanssa. Pakollinen kaikkiin juhliin!

Fenton PA-Kaiutinpari


25€/vrk

Malone PA-Kaiutinpari


25€/vrk

Upeassa paviljongissa on kuusi seinää, joista yksi seinä on helposti avattavissa ja suljettavissa. Pavilijongin saa kokonaan kiinni laittamalla kaikki seinät tai osan seinistä voi jättää pois. Varustettu vettä hylkivällä kankaalla ja vakaalla kehyksellä, joka on helppo pystyttää .

Nyt on mukavaa viettää aikaa pihalla, paistoi aurinko tai satoi vettä! Kangas on hyvin vettä hylkivä. Upeassa paviljongissa on viisi seinää, joista yhdessä on vetoketjullinen oviaukko. Teltta on mahdollista sulkea myös kokonaan. Varustettu vakaalla ja kestävällä rungolla, joka on helppo pystyttää ilman ruuveja tai muita työkaluja.

Kätevä juhlateltta suojaa niin sateelta kuin tuulelta ja kylmältä! Tämä juhlateltta sopii monipuolisesti kaikkiin tapahtumiin, niin yrityksille kuin kotiinkin! 

Juhlateltta, 3x6m, valkoinen

6 x 3 x 2.65 m, paino 17kg.

33€/vrk

Juhlateltta 3x9m, valkoinen

9 x 3 x 2.5 m, paino 22kg.

38€/vrk

Juhlateltta 3x6m malli classic

6 x 3 x 2,5 m, paino 21kg.

35€/vrk

Huom! Hinnat pyöristetään aina alaspäin jos vuokraat enemmän kuin yhden tuotteen! Kaikki on soviteltavissa eli ei ole hinnalla pilattu...

Lisävarusteita

Meiltä löytyy lisävarusteita, joita ei tähän nyt kaikkia aleta listaamaan. Kaiken maailman jatkojohtoja, kaapeleita ja kaikennäköistä lisähärpäkettä. Keskustellaan näistä lisää kun otat yhteyttä, niin katsotaan koko paketti kuntoon kerralla.

Yleiset vuokrausehdot

Tavarat noudetaan itse toimipisteestämme. Maksu suoritetaan noudettaessa. Tuotteiden käyttö opastetaan ja mukaan saatte lisäksi täydelliset käyttöohjeet vuokraamillenne tuotteille. Annamme tuotteille toimivuustakuun eli jos tuotteet eivät toimi sovitulla tavalla tai ovat vahingoittuneet itsestänne riippumattomista syistä, maksu palautetaan täysimääräisenä tai mikäli mahdollista, pyrimme hoitamaan välittömästi tilalle vastaavan ehjän tuotteen. Tällaisissa tapauksissa pyydämme ottamaan mahdollisimman nopeasti yhteyttä meihin asian hoitamiseksi. Vuokra-ajan loputtua tuotteet palautetaan sovitusti takaisin noutopaikkaan. Siinä se pähkinänkuoressa, kaikki vuokraehdot ja tuotteiden käyttö käydään vielä läpi tarkemmin tavaroita noudettaessa.

Maksutavat

Hyväksymme käteisen rahan ja kaikki yleiset luotto-ja pankkikortit. Myös etukäteismaksu tilille mahdollinen. Laskutus ei tällä hetkellä ole mahdollista, mutta tämäkin vaihtoehto saattaa olla tulossa myöhemmin jos kysyntää löytyy.

Varaukset ja tiedustelut


Kiinnostiko joku tuote? Pistä kysely saatavuudesta haluamallesi ajalle, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian kyselyysi!